Hjem - Lions Horsens

Menu

Nyhed

Lions donationer 2022

Der er givet donationer på knapt 34.000 kr. 
Flere af donationerne var til julearrangementer.
Spiren (Børneinstitution) har fået bevilget en Squizze-maskine. En speciel slags massage- og legeredskab, der især er god til børn, der er hyperaktive.

Her modtager Sønderbro sogn v/Tove Asmussen deres donation på 12.500 til deres julearrangement af Hans Helverskov, formand for Lions Horsens Socialudvalg, og Thomas
Ladefoged.


Der ud over har vi samarbejde med Lions Brædstrup og Lions Bygholm uddelt julepakker til Horsens kommunes ældre og ensomme, der skal være alene juleaften. Der er Horsens kommunes hjemmehjælpere, der har har udvalgt modtagerne. Og det er også dem, der bringer julepakkerne ud. Det blev til over 200 pakker. Stor tak til hjemmeplejen.

Vi har også i år givet en særlig julehilsen på kr. 5000,-. Den gik til Natteravnene som tak for det store arbejde de gør i nattelivet.


Her overrækker Hans Helverskov, formand for Lions Horsens Socialudvalg,
gavebeviset til 3 repræsentanter fra Natteravnene med formanden Poul Lassen
i midten.

Vi havde fra slut november til midt december vort juletombola i Bytorv Horsens.
Vi var der torsdag, fredag og lørdag. Nogle dage gik salget mere trægt end andre, men vi fik på 4 weekender solgt de 9400 lodder. Det har givet et fornuftigt overskud, og vi kan fortsætte vort arbejde med at uddele donationer.


Når dette læses er vor Nytårskoncert, søndag den 8. januar 2023, med Odense Symfoniorkester, solisterne Kiki Brandt og Stig Rossen overstået.
Her ved redaktionens slutning var solgt omkring 1100 billetter samt 225 spisebilletter.
Det er dejligt med den store interesse for koncerten, efter at vi i 2 år måtte aflyse grundet Covid19.


Følg Lions